ledig ledig ledig ledig ledig

Leeedig dag. Visualisera: En människa hoppar upp och ned som en smått galen person med ett febrilt leende ansikte. Nej. Kanske inte så farligt. Men underbart är det. Ledig dag och jag är frisk. Jag sov till kvart över åtta men låg i sängen till kvart i nio (!). Börjar dagen med en sån här superfrukost:
banan, melon, grapefrukt, frön, yoghurt, torkad frukt. Och kaffe.



Ska ha en sån härlig dag. Solen skiner utanför dörren och jag har perfekt lagomplaner. Eftersom träningen igår var underbar! (blev en lite trött början med sedan funkade allt perfa! en 30 min benträning på crossen plus ynka 20 min fortsatt träning i gymmet) Höll mig till småttiga 50 minuter för att inte få ett bakslag. Jag slog dock bakut av glädje efter träningen. Var glad hela dagen efteråt. Skrek MARIA I BALANS på vägen till tuben medan jag smaskade på min ägg och kaviar macka (dock utfördes skriket i tysthet. Tror inte att rusningstrafiken runt Oxford circus skulle uppskatta mitt glädjetjut...).
I alla fall. Träning ska det bli idag. Gymmet är givet. Funderar på en lätt löprunda dessutom. För att känna på...lite distans...kanske :)
Annars. Ska jag fixa lite smått och gott som legat på bordet. Sitta i sooolen. Och mysa iväg på bio ikväll. Låter som en tummen upp fredag!

Kommentarer
Postat av: mikaela

häärligt.. vilken film ska du se? vill också chilla, har dock slutprov imorgon (då kan man ju fråga sig varför jag sitter här och skriver...) men imorgon kväll, då jeeklar smäller det! och du, jag är peppad på london också! tror jag kommer den 22, ere ok? stannar till den 30juni lr 1 juli, och hoppas ju på att bo hos julia också :) men skulle jag kunna köpa biljetter nu? till den 22? ihihi så skojigt ^^ kram!

2011-05-20 @ 11:23:52
URL: http://galago.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0