en sommardag

Solkysst. Efter träning satte jag mig på bussen mot Nacka och idyllen. Sola sola sola. Hos Mikaelan och försökte bättra på brännan. Tror jag lyckats lite. Med solkräm - självfallet! Utan att ha brännt mig. Underbart skönt. Somnade nog till lite där i solstolen.

Och sedan. Kunde jag inte annat än få med min vän på hennes cyklar till sjön. För att bada. Åh - fantastiskt! Simma runt i sjön vid femtiden och solen som värmer och det blåser lite på sjöytan och det är skog runt omkring och vattnet är varmt och man bara simmar simmar simmar.

Ja, det är annorlunda att bada i sjö - om man sen liten spenderat varje sommar vid havet. Och badat - verkligen i ur och skur...Där är allt så öppet. Havet och jag - vi har en fin relation. Havet vet alla mina hemligheter. Fast jag kan inte påstå att jag vet alla havets hemligheter. Kanske några (som har viskats någon av dessa kvällar, dagar, nätter då  jag suttit i timmar vid min strand och tänkt på livet universum och allting).

Men att bada i en sjö. Just det här med skogen runt omkring. Ja, det är speciellt.

En fin sommardag blev det verkligen idag. Och jag har precis ätit nypotatis. Och känner mig sådär solkysst trött. Och...jag ska se på Morden i Midsomer. Gjorde alltid det i sommarstuga när jag var liten. Och såg att det kommer på tv ikväll. Känner att det passar bra denna dag. En sommardag :)




styrka styrka...

Är det inte finurligt hur kroppen fungerar? Hur väl den anpassar sig till saker och ting? Löparpassionen som har kommit igång på riktigt den senaste månaden har gått få i min närhet obemärkt..Och häromdagen pratade jag med en lika träningsbiten tjej som jag på jobbet. Löpning är hennes sätt att andas. Samtidigt som hennes passion är styrka. Styrka ja. Den där biten med att bygga muskler - den har jag aldrig "varit bra på". Aldrig satsat antar jag. Men jag tycker på nått sätt att det är svårare. Svårare ja.

Igårkväll kördes ett SatsCorePuls pass. Där har vi en träningsform som handlar om styrka som passar mig. Hade för övrigt inte alls ont någonstans efter förmiddagens löprunda (ta i trä...) :D.

Men idag - då var jag grymt irriterad över fel-schema och ha åkt ut för att jobba för att upptäcka att nej nej - inte denna dag. Blä på det. Det är inte att jag inte har något emot att vara ledig...meeen - just då var jag inställd på att jobba. Och pengarna behövdes.

Så - irritationen gjorde att jag kom hem. Och städade. Välbehövligt. Sen ville jag träna. Självfallet. Men löpning sa kroppen nja till. Hade ju bestämt med mig och mig själv att jag skulle vila hälsenorna. Till slut spatserade jag iväg till Regeringsgatan och cross training. Den där cirkelträningsklassen jag besökt på ett annat sats en annan gång för länge sen. Den där klassen som inte - he - riktigt "passade" mig.

En man. Muskler oh yes. Med en röst som satt på axeln och skrek kör kör kör. Och ja, jag körde. TOTALT: lika med helt slut. Och ändå kände jag hur jag var sjukt dålig på så många övningar. Den där känslan - fan jag kan inte.

Påminde mig om mina fina träningslägersveckor på Hällevik på ängen med en skrikande före detta militär och en annan som skrek "haha, smärta, det är så ni vet att ni lever" och mjölksyran som skrek i benen och solen som gassade....

Men summan av kardumman (ett favorituttryck jag vet..): Jag körde totalt. Därför var det ett sjukt bra pass. Samtidigt som jag fortfarande känner mig "dålig" på den här slags träningen...

Inte så konstigt eftersom jag inte bygger de musklerna som användes främst idag.

När man skulle spurta, lägga sig på marken, resa sig och göra snabb vänding för att sedan upprepa - det var där jag hade min starka sida. Alltså en övning av många...

Hoppas helt enkelt på träningsvärk imorgon :)


terräng terräng terräng tugg

Jisses! Vad varmt det är ute. Precis varit ute och kutat runt i skogen. Eller ja, kutat, där får jag nog ändra mig. Lunkat skulle nog vara mer passande...En dryg timme i ett lugnt tempo, backarna och solen drog ner tempot kan jag medge. Men även en viss jagsjälv körde medvetet inte till tusen..

Lite ostabil i mina ben kände jag mig. Inte lika ont i benhinnorna dock! Terräng och skogsmark, andra skor plus vila och fantastiskt aloverakräm på benen mina kan ha gjort sitt. Hoppas jag! Men ville ta det säkra före det osäkra - kan ju inte gå och ha ont tills på söndag ju:)

En smoothi, typ, dricks. Super. Gott. Enkelt. Mosad banan, vaniljyoghurt och soyamjölk. Mums.

Underbart väder - så nu blir det hopp i duschen och ut i solen igen. Måste köpa solkräm - påminnelse :)

Kanske inte världens vackraste bild. Smakade nämligen innan fotot..he.


måndagströtta fötter....

Trötta fötter trötta ben. Dagens melodi. Men ack nej - inte på grund av ett härligt löppass. Mer av den anledningen att jag jobbat i tio timmar. Och stått nästintill konstant i tio timmar. Hela tiden saker att göra och så mycket folk att det vatt svårt med ens en sammanhängande paus...Så går det när man har heldag ensam i butiken. Men men! Bra med pengar :) Och en av få långlångjobbigaensamarbetsdagar! Så det är det väl la värt. Enda man sörjer är att det man varit ute idag har koncentrerats till en morgonpromenad och en promenad från t-centralen. Men imorgon är en av mina lediga dagar och då ska det ju vara superväder. Längtar efter att få springa. Och träna hårt. Önskar att det hade varit tid till det även idag - men men!

Dessutom kan jag ju alltid sukta..och peppa...efter på söndag. HORNSTULL-JÄRNA :D Har jag gått och bestämt mig för att springa. 55km? Ehhh...ja! Det är MIN PLAN :D

Från 26 km rekord till 55 km...DET SKA GÅ!

(Ta i trä..)


Trötta fötter trötta ben....



trevligt gånger mer än två tre fyra

Trevligt på flera olika sätt - härligt på mer än ett vis. Så kan denna dag beskrivas.

Att börja sätta nytt veckomängd på sprungna kilometrar är inte helt fel (73 km :)). Att sedan bege sig ut mot Nacka och en Mikaela. Äta goda Magnum Strawberry white för ynka tio riksdaler, få SUSA FRAM PÅ EN CYKEL, ligga och steka på en klippa och ta ÅRETS första DOPP :) Det, det är ganska så najs det med. Mer än bara ganska. Väldigt väldigt! Härligt!

Cykel cykel - det må jag säga. Har saknat dig min vän. Det börjar bli suckar hit och dit efter min längtan efter min fina fina gröna cykel som står allt för oanvänd i lilla Lund. Tror att jag får fixa upp cykeln min. På något vis.


15 km: från bekymrad till glad till löparsolbrun till jordgubbscravings...

15 km har precis sprungits. Vaknade utvilad och studsade upp ur sängen med magen kurrande av hunger. Höll mig nästan lugn hela kvällen igår. Blev en promenad då jag telefonpratade med fina Helly. Sedan blev det den allra underbaraste filmen Across the Universe och mackor, jordgubbar och choklad. Ganska så najs. Väldigt så najs :)

Solen skiner ju fantastiskt underbart därute. Så jag ska inte knappra länge på datorn. Men 15 km har sprungits. De första 2 km var najs. Sen var det aj aj aj vid varje steg de nästkommande 4 km...Benhinnorna. Auch!!! Men sen släppte det vid 7 km. Så där plötsligt insåg jag att jag lunkade på i mitt långsamma tempo och bara njöt av solen, vattnet, naturen, människor och mina löpsteg. Sådär fantastiskt. Och bara kände lite i mina benhinnor. Det från att varje steg ha skitont - är det inte konstigt? Ja, då kunde jag ju inte sluta - eller jag bara sprang vidare djupt försjunken i tankar. Så till slut insåg jag att det nog skulle bli lite mer än tänka 12 kilometrar - och summan blev 15. 15 km jogg på snitt 5.54.

OCH! Jag har en liten glad misstanke...:)

CRAVINGS iaf när jag kom hem. VATTEN!!! Och JORDGUBBAR! Smaskat i mig de sista från midsommar nu under strechen. Hm...Kanske säljs de lika billigt på torget nästa vecka??? Hoppas...:)

Nu dusch, sen lunch och sedan iväg för att BADA! Första doppet för i år hoppas jag :)


summan av kardemmuman

Är krasslig. Krasslig i halsen. I kroppen. En förkylning. Slog upp ögonen ganska tidigt imorrse och kände förkylningskroppen som sade hallå hallå. Så dagen har känts lite seg. Förvisso hållt igång hela dagen med morgonpromenad, tvättande, handling, städande. En liten powernap efter lunch dock. (powernaps är det bästa!). Lång promenad genom stan. Uppmötande av Mikaelan. Tunga-kassar-bärande. Försök till pengaräkning. Gick inte så bra - huvudena våra var lite sega.

Och nu sitter jag här med rastlösheten i kroppen. SKA ta det LUNGT ikväll. Har ju varit duktig hela dagen och i alla fall inte tränat...Även om jag annars varit lugn och fin i tjugo minuter. Hehe...Rastlös? Ja. Beror på? Många saker som har hänt och händer. Håller jag igång konstant med massa roliga saker och oroliga saker tar det tid att varva ner att ta en enda kväll som är lugn. Fast det behövs. Herregud - mår ju ganska skit i kroppen idag. Och jag som ju har bestämt mig för att vara frisk imorgon :)

Men tankar rullar runt runt runt i huvudet. Som alltid, självfallet. Saker måste ordnas. Måste ta tag i lägenhetsfrågan. Bostad. Framtid. Livet i sig. Jobb.

För jag har äntligen en plan. En liten plan som betyder stanna i Stockholm. Stanna tills det blir kallt och då fly min kos ut i världen och resa resa resa. Och resa lite mer.

Men behöver mer än en timanställning. Och ja, bostad, det skulle ju vara en höjdare det med. Möjligtvis :)

Men jag bestämde mig helt plötsligt i torsdags kväll och blev så in i tusan nöjd med mina planer i tankesmedjan. Känner mig väldans nöjd i denna stund också. Ja, det blir bra.

Men 19 år - det är en såndär jobbig ålder. Man är så mittemellan allt. Bor hemmifrån, långt ifrån min "hemstad". Man lever ett vuxenliv men är under 20 år och då enligt många fortfarande en "såndär liten en". Jag må vara lillgammal ibland och göra saker som får personer att anta att man är äldre. Bara för att man gör sakerna. Men när det kommer till konkreta saker som bostad blir det lite jobbigt. Färre vill hyra ut till en 19 åring. Fast man kanske är mer ordentlig än en 25 åring. Har inte hunnit få tillräckligt mycket erfararenhet för vissa jobb. 19 år är en mittemellan ålder. Och kanske är jag ibland lite väl ivrig att växa upp. Eller önskar jag bara att man kanske...kanske ibland möjligtvis skulle glömma bort åldern? I fler situationer än jobb och bostad. Ålder ålder ålder - vad är grejen? Ibland kan jag önska att det kunde kvitta. Ibland.

Summan av kardemumman. Är kanske denna gång att jag bara är ikväll. Bara är en av alla andra. En individ.

Vi satt i alla fall på Berget i onsdags kväll. Stockholmsmänniskor och lundamänniskor. Och såg ut över vackra Stockholm som värmer mitt hjärta och som jag är glad att jag inte kommer att lämna i mitten av augusti. Och pratade och skrattade och såg solen gå ner.


midsommar

Efter att ha svidat om spatserade jag igår mot Hötorget. Lite midsommarmatshopping, lite sent ute kan tänkas, men jag må säga att resultatet blev mycket lyckat. Vad sägs om fyra askar jordgubbar för 20 kr? Hötorget. Hötorget.

Till Mikaela och Nacka och idyliska stugan. Underart fint! Väldigt somrigt må jag säga. Svensk sommarkänslaavrödstuga.



Vi njöt av solen, bekymmrade oss lite över vissa mörka moln som kom infarande men sedan försvann. Kokade potatis. Nypotatis. Det är det bästa som finns. Med smör. Smälter i munnen. Midsommarmat med potatis, sill, gräddfil, gräslök, sallad, rädisor och ett supergott bröd. Satt ute i fina stora trädgården och åt massvis med mat. Ja, massvis med mat. Själv kände jag mig glad över mina 20 kilometrar - hade ju mycket energi som skulle in i kroppen igen. Ladda om med supergod sommarmat - inte helt fel. Knäppte upp cidern (säger man knäppte?) och åt oss väldigt mätta och glada.





Finaste kransen på huvudet :)


Tog oss en promenad och plockade blommor - "hon har blommor i sitt hår". Sjöpromenad. Försökte oss på kransar. Det kan diskuteras hur bra det resultatet blev..hm. Men men - försöka duger :) Fattar fortfarande inte att det är så varmt att man klockan åtta på kvällen kan sitta vid en sjö i shorts och linne och vara enromt Badsugen! Jag trodde nästan inte att det skulle bli varmt igen. Men nu, nu är det sommar!

Och in mot staden begav vi oss sedan. Mot tantolunden som var fylld med folk. Och där kalasade vi på jordgubbar och ost i massvis med en cider i hand. Satt på en klippa. Lyssnade på ljuva röster och gitarrspel. Betraktade den väldigt väldigt vackra månen.

En finemang midsommar må jag säga! Wanna do it again :) En perfekt sommardag och kväll. Inviger sommaren helt enkelt.

Och ja, jag ignorerar det faktum att det regnar just nu.






20 kilometer sol sol sol

20 km sol sol sol på under 2 h. Vätskebälte på - dock med lite för lite vätska. Ett försök att köra brunnsvikn runt misslyckades även denna gång. Vad händer undrar jag? Hm...Iaf - helt underbart! Utan musik i öronen till och med - första långloppet på över 18 km (förutom göteborgsvarvet) som körts utan musik!

Fantastico. Och jag har precis satt i mig en gigantisk skål med vaniljyoghurt, banan, vindruvor, päron, musli och cashewnötter.

Och nu lämnar jag vasastan och beger mig ut till mikaelan. Midsommar yey! :D


laddar om!

Midsommar idag, och hur inleder man inte dagen till ära? Med ett kortare långpass såklart ;)

Sov ut denna morgon och resultatet blev nio timmar välbehövlig sömn! Gårdagen stod man jobbande i en butik där det var full rulle, en butik som var mer likt en bastu i sommarvärmen. Lite trött och yr i bollen blev jag snart efter en natt med för lite sömn. Självklart var det värt det. Mina fina vänner var såklart jättebra på scen! Tummen upp flickor - ni vet att ni äger :) Högkvarteret var ett snyggt ställe - hade tid att betrakta en mycket cool interiör när jag satt vid lilla kassaapparatten och tog betalt. Sedan fortsatte vi efter ett tag ut i sommarkvällen och såg mörkret sänka sig över stockholm, sittande på ett fint berg. Innan vi drog vidare in och till barhäng.

Att åka buss hem igenom ett Stockholm som håller på att ljusna. Är inte helt fel.

Och efter jobbet satte sig Mikaelan och jag och åt hej-då-sushi med fina Agnes. Efter att haft sällskap här i mitt rum i nästan två veckor kommer det bli ensamt!

Men nu laddar jag om. Efter intensiva dagar kan jag behöva  min tänkta tankestund. Att springa lite längre är då inte helt fel. Så efter minst 18 km säger jag hej hej igen och svidar om till midsommaroutfitten :)

Ska även ta och prova mitt nyköpta vätskebälte...



njuter av en god kopp kaffe

Så sant som det är sagt. Precis duschat, ätit en smaskig banan och supersmaskiga vindruvor. Efter 10,5 km terränglöpning. Backar - underbart. Solsken och värme!! Underbart!

Och nu blir det iväg. Igen. Mot mat i solskenet innan föreställning. Tjejerna peppar. Jag peppar genom att sitta i kassan och ta betalt. Högkvarteret klockan 20.00 ikväll - en föreställning ni vill se. Säger bara det.

(reklam. i know. är som en groupie :P)

Kaffe kaffe kaffe. Gott underbart fantastiskt.


onsdag: HALLÅ!!!

Godmorgon denna onsdag, härliga härliga onsdag! Efter en liten sovmorgon till åtta blev det en promenad och en stund att andas skogsluft och njuta av den underbara värmen. Köpte brödbullar. Till vännerna som sovit över här hos mig i rummet. Sömntutor lite granna :) Så nu kurrar magen på mig definitivt - dags att slänga ihop frukost! Mums!

Inget jobbande idag, det blir spatserande på stan, en löprunda och därefter en kickäsföreställning ikväll:
"Vi är här" på Högkvarteret
Vännerna Agnes och Tora är skaparna
.
Innan dess kanske grillning och lite vin på en strand.
Efteråt kanske dansande hela natten lång.
En fin sommardag?
Ja!!


hej och hopp - så det kan gå!

Igår kördes det till slut intervaller! Blev i terräng och backar - inte mig emot :) Slår liksom två flugor i en smäll: intervaller och back/terrängträning!

Körde 2km uppjogg, sedan 4x1 km med drygt 40-50 s joggvila emellan. Därefter 2 heeela minuter joggvila som följdes upp av ytterligare 3x1 km intervallträning. Med nedjogg på 2km blev summa summarum dryga 12 km.

Lade alltså på en intervall i detta pass som körts tidigare. Ett upplägg som gillas. Joggvila ökades dock med dryga 10 s - en kropp som fått lite sömn plus en extra intervall tog ut sin rätt...

Och efter jobbet såg jag och fina vänner stockholm från sin underbara sida...solnedgång som betraktades från söder efter thaimat i vita havsparken. Med utsikt över det vackraste av stockholm: slussen, gamla stan och hela världen. Fantastico. Promenad i natt hem genom stan. Sjungande och nynnande på Monica Zetterlunds Sakta vi gå genom stan...

Sommar eller vad?

Och denna dag inleddes på bästa vis. Med tvättstuga :) Hehe - och därefter en härlig löptur.  Att jag hade tänkt springa 15 km fick dock omdirigeras till en början. Efter 14 var jag tvungen att ta mig hem då jag upptäckte ett missöde med mina nycklar...hehe. Kom iaf in till slut. Och vad upptäcks inte då?

Jo, jag hade som andrahandshyrare visst inte fått mejl om det där faktumet att vattnet skulle stängas av mellan 10-14 denna dag...så när jag fylld av endorfiner och solenergi och skulle duscha fick jag mig en otrevlig överraskning...INGET VATTEN!!

Galet kände jag - speciellt då jag skulle vara på jobbet en fyrtio minuter senare...Så packade min ryggsäck och kutade ner till odenplan sats. Och slog nog tidsrekord på dusch och powerwalk till jobbet. Tack och lov att sats ligger enbart en kilometer från hemmet och en halv från jobbet....Men lite panik kan man lugnt påstå!

Och nu har en välbehövd macka ätits. Nu kommer flickor och mat ska snart lagas. Hemkommen precis från jobb är jag lite trötter men glad ändå. Kvällsmaten kommer ju ätas i fint sällskap på vårt tak :)



Kameran fanns inte i min hand igårkväll. Gjorde lite ont i mig för att jag inte kunde fotografera allt det fina. Men en bild från förra veckan. Ännu en fantastiskt sommarkväll och solnedgång - skillnaden var bara platsen!


söndagslugn på sommarvis

Måndag - ny vecka nya tag! Full rulle hela helgen lång: jobb, socialiserande, stankikande, bröllopskortegespanande (faktiskt, ja, jag såg lite...), partajande, träning och så utfklykt!

Utflykt tycker jag allt att man kan säga. För jag kände mig som ett dagisbarn när vi promenerade fina skorgsvägar fram till en fantastisk sjö igår eftermiddag. Jag med ryggsäck på ryggen. En annan omsvept med ett gigantiskt badlakan (tanken om bad fanns nämligen. Innan vi upptcäkte att det blåste och var lite kallt...). Alla vänner med gifflar och päron i magarna.

Vi åkte nämligen ut till en viss Mikaelas trakter i tha nacka hood storängen. Skog, sjö, sol, bad: lite kallt dock. Ja, vi tog lite tid på oss innan vi kom iväg. Så vid halv fem tänkte vi börja pressa under solens strålar - inte top kanske men supermysigt ändå :)

I träningsväg har faktiskt helgen varit mycket lugn! Sedan mitt grymma (!) najsiga intervallpass i fredags har ingen mer träning körts. Hade varit lite sugen på ett lugn löppass igår men kroppen min var trött efter helgens utsvävningar. Kvalitétstiden med finfina vänner prioriteras helt klart :)

Dessutom hade jag ju redan kört alla träningspass jag tänkt under veckan. Annars så :)

Så ja, nu är jag inget annat än pepp på att köra en såndär "distansrekordvecka" igen. Eller nått :)

Börjar med en löprunda nu! Intervaller eller distans...Måste planera tiden här - jobb klockan elva. (älskar att det tar 7 minuter att promera till jobbet nu när jag bor i stan. Och som idag jobbar i stan...ah. Slår en timme dörr till dörr. Kan man lugnt påstå :))

Löpning var det !!!









say omelett!

Hoho - ordvitsar - kuligt värre. Eller ?! :P

Lunch i magen - omelett blev det. Gott värre! Och ja, lika enkelt som vanligt.

Fräste lite gul lök, svamp, röd paprika, majs och soltorkade tomater. Kryddade med örtsalt, svartpeppar och torkad oregano. Vispade upp två ägg och tillsatte lite salt och peppar. Rev 17% prästost som blandades ner i äggen. Vände ner mitt grönsaksfräs i äggröran. La lite smör i stekpannan (blir faktiskt sååå mkt godare med smör eller margarin. Även om jag alltid annars använder olja...) och häll i äggröran. Själv gillar jag att vända omeletten - men smaken som...ja - ni fattar :)

Åts med keso och ruccola (och jaaa, jag vet är lite dålig. Ketchup. Men åh! Så gott!).

Med mat i magen skall jag nu ut i solen igen. Solande i humlegården - inte helt fel! Sen blir det att ta sig till Lidingö för personal-grill-kväll! Inte helt fel det heller :)



distans i solsken

Varmt, underbart, jobbigt, svettigt. Distans och resultatet blev 17,45 km - alltså nästan nästan 17, 5 km. På tiden 1:36:33. Ett tempo som var finemang idag. Dock var jag supertörstig och slukade vatten när jag kom hem. Platsen: Hagaparken. Lovely. Helt underbart.

Kändes som att jag vilat länge. Men egentligen absolut inte. Körde två träningspass i måndags och ett i tisdags. Och förra veckan var en av de jobbigaste träningsveckorna för mig hittils. Men ja, jag tränade inget igår. Men ändå..hm. Men det är bara att tacka och ta emot :) Nu - lunch!

Lätt suspekt bild - så blir det när man är endorfinhög och älskar att leka med sin kameras inställningar. Banan - smarrelismarr. Förespråkar verkligen dessa bananer! Men varför inte? Guld värt!!


det är sol och jag vill ha vinden i håret och brunbrända ben och

Torsdag denna torsdag. Vad kan denna dag ha för äventyr? En sovmorgon har agits och en god frukost har ätits och nu är jag redo. Redo för vad? Ett litet löpäventyr självfallet :)

Efter en välbehövlig vilodag igår - som innehöll allt från ledighet från jobb till promenader och visning av stan för vän till kafeé och parkhäng i solen. Till gräsmattehäng och betraktande av uniformerade män och kvinnor till kvällsmats-pizza på Ciao ciao till popcornpoppande och tedrickande till senan kväll i studentkorridorren.

Känner mig utvilad i kropp och knopp och längtar efter att komma ut i solen och springa av mig ett tag Lovely!

Längtar fortfarande efter att resa. Mitt resbehov är icke tillfredställt. En längre resa. Jobba ihop pengar. Resa.

PARISBILDER. Självfallet!














snabb och enkel lunch i sommartider

Hemma en snabbis för att få en ganska sen lunch i magen. Blev matig macka. Med mozzarella, pesto, soltorkade tomater, ruccola. Och en med bönbiffar, ost, keso, inlagd gurka...Mumsigt värre är det!



ett spinningpass senare

Cykling. Var det länge sen jag körde. Förförra veckan för att vara exakt - och inte var det en höjdpunkt. Trött och sliten och inte på plats på favoritcyklen på hötorget utan i en för mig ny cykelsal på odenplan. Det gick inte okej den där gången. Min glädje för att köra slut sig i en cykelsal hade väl lite försvunnit i och med den enorma löparglädje som plötsligt infann sin efter Göteborgsvarvet.

Men ikväll! Då jäklar!

Egentligen hade jag tänkt ta en vilodag för kroppen idag - ingen hård träning. Men efter att ha hittat på massa skojs på förmiddagen och tidig eftermiddag fick jag mig ett enormt cykelsug. Kände mig lite nere och var trött på att få tillfällig trötthetsnerhetsrussom kommer så där helt plötsligt. Fann en perfekt tid på Hötorget och spatserade dit. Till ett pass med härlig musik, vissa toner lite cheesy - men vad tusan - det passade perfekt denna dag!

Och kroppen var på g! Verkligen! Och jag körde slut på mig och fann den där spinningglädjen som jag haft hela vintern. Hötorget och jag - cykelsalen och jag - vi har haft fina stunder denna vinter och sommar. Fina, jobbiga, grimarserande, vilja falla pladaskt ner och sluta trampa, vilja cykla snabbare snabbare snabbare och ja...Allt möjligt.

Kul var det och jag körde igenom kroppen och kunde promenera ut från Sats glad i hågen. Och äta en supersmarrig banan. Inte helt fel. Inte helt fel!


fika med modern och promenad i solnedgång

Godaste apelsing- och chokladmuffinsen. Smaskigaste morotskakan. Det bästa ibland är att köpa två olika kakor och sedan dela. Om man är två och man vill ha lite av varje. Eller som i detta fall: MYcket av varje :) Inte små - oh no. Gott gott kaffe. Blev bortskämd när modern var och jobbade här i stan och smet lite tidigare från sin konferans för att tillbringa kvalitetstid med dottern. Sånt gillar jag. Kvalitetstiden menar jag. Kakorna och kaffet var ju en trevlig bonus bara :)



Gotte!

Nu har Agnesen och jag precis kommit innanför dörren efter en lång promenad. När solen gick ner. Det doftade sommar och kvällen var ljum och ljuset fantastiskt vackert och det var ja en helt perfekt kväll. En sådan där sommarkväll som man kan se på bild. Som man själv försöker fånga på bild. Försöker. Försöker lära sig att måla av verkligheten med kameran. Med ord och text.

Gör man det för att försöka ta in det man ser mer? Mer djupt. För att se det på ett annat sätt, ur en annan vinkel. För att kunna förstå lite mer? Kanske. Kanske gör jag det.












banasgoul - likt guld!

Banan - är inte det bland det allra bästa? Det godaste - en kära räddare i nöden!

Som idag. Efter frukost promenerade jag och Agnes ner mot Kungliga biblioteket. Gick in och tystnade och andades och kände hur århundranden fanns i vår närhet, det var bara att sträcka ut handen och nudda det förflutna. Fantastiskt. Älskar den platsen. Inte första besöket nej.

Promenad mot Sergels torg och lite vidare. Sn gick vi skilda vägar - kvinnorna Tora och Agnes skulle spana in sitt Högkvarter inför sin föreställning nästa vecka. Passade på att gå och köra lunchpasset SatsCorePuls på Zenit. Gillar förresten deras salar.

Och passet gick super. Morgonmilen kändes inte av utan jag körde på som in i attan. Och i slutet längtade jag efter vad? Jo - banan!

Konstigt hur kroppen är. Förut hade jag svårt att tänka mig att äta direkt efter träning. Nej, det kändes som att det inte gick. Som att jag skulle bli alldeles illamående. Eller inte orka äta ordentligt när jag kom hem...Hmpf! Är mitt ord för det nu. NU kan jag längta efter den där bananen. Så det förändrats på ca tre veckor. Och det där med att man skulle bli lite mätt? Hmpf på det med! Energin som kommer in försvinner typ direkt. Fortfarande ett hål i magen av hunger :)

Så banan - mitt guld!



Denna banan försvann i ett nafs. Verkligen! Mums!
Nu blir det snart spatserande iväg för att möta upp fina tjajorna igen. Innan min fika med mamman min! Finemang,


morgonjogg och frukost med...

finaste besöket! Snacka om att min morgon hittils varit effektiv! Vaknar sex, slänger in tvätt i tvättmaskinen, knyter om skorna och sticker ut på nästan 10 km morgonjogg. I en luft som var mer krispig än tryckande. En morgon där solen kommer mer och mer fram....

Hem och hänga tvätt, duscha och sedan väcka Agnes för att nu äta frukost. God frukost. Stor frukost. Jag är sjukt hungrig. Supergott!!!

Trotsar föregående dagars trista väder. Kör på långklänning. Älskar. Tyget.

Morgonjoggen ja, kändes bra i kroppen må jag säga. Kanske blir ett till pass idag faktiskt. Passa på när det inte är så mycket på dagsschemat mellan lunch och klockan fem. Jobb? Nja inte riktigt idag. :)

Nu - FRUKOST!!



Inget regn idag - alltså inget papper i skorna som häromdagen. Sånt gillas!




kick äs träningsvecka - distansrekord

Just det! Distansrekord har skett på mer än ett sätt denna vecka - WOHO på det :)

Oj - blev lite längre text än tänkt - så är det när man är GLAD :)

Denna vecka har jag totalt sprungit 68 km! Yes på den du :)

Det har varit två långpass: ett på 26 km - vilket för övrigt är ett distansrekord i sig. Och om man börjar måndagen såhär ja då kan veckan inte annat än bli bra! Andra långa passet blev på 17 km - utan någon trötthet i kroppen eller knoppen min!

Ett intervallpass - superjobbigt - på nästan 11 km. Vilket gav mig träningsvärk kan jag säga. De där Backarna med stort B!

Och idag har jag kört ett totalt-slut-på sig själv pass! 14,5 km varav drygt 12 kilometer var terräng som stavas B A C K A R! Crazy banana - ett lugnt tempo blev det med snitt på 6 min/km. Körde i skog - två slingor som det sprangs några varv på. Mentalt skönt faktiskt - att bara köra två olika slingor men flera gånger. Är inte alltid jag tycker om att göra det - kan känna mig uttråkad. Men idag var det najs! Det var dock varmt - hade för mycket på mig. Och jag sprang och önskade att regnet snälla snälla snälla skulle börja falla. Så man slipper den där tryckande känslan som får än att andas tyngre. Eller iaf mig som är känslig för sånt. Men med filmmusiken till Hair i lurarna var allt bra!


 Tävlingsglädjen!!! :D


Så löpningen har gått super! Underbart! Dessutom har jag faktiskt kört ett afropass och ett SatsCorePuls pass. Styrka och dansglädje - perfekt alternativträning enligt mig :)

Tänkt - det är andra veckan - någonsin - som jag kommer upp i en veckodos på mer än 60 km!!!! Innan Göteborgsvarvet närmade jag mig 45 tror jag. Och helt plöstligt är jag uppe på denna dos! 68km - det är ca 25-30 km mer i veckan än det jag kom upp i när jag började köra hårdare innan Göteborgsvarvet! Och jag håller fortfarande i den andra träningen.

Men det känns så bra i kroppen! Kroppen funkar och det är jag så Jäklans glad för! Har inte alltid varit en självklarhet och kroppen har varit i obalans de senaste månaderna. Men nu så mår jag så mycket bättre. Och är 100 procent peppad på allt! Livet är Underbart helt enkelt. Och jag är superglad att jag nu faktiskt "får lov" att köra på och träna och springa längre och snabbare.

Och det där jag lovade mig själv efter marathonispirationskvällen?! Mat - speciellt direkt efter träning - och överhuvudtaget mer energi in. Det löftet har jag hållit! Supernöjd med mig själv. Det är som att kliva över ännu en barriär - och antagligen varför kroppen är i balans igen och varför jag känner att träningen går så framåt!




Sötaste muggarna finns i vårt gemensamma kök! Lovely. Fixade förmiddagsespresson som severades i denna kopp innan. Kaffe och tidningsläsning efter frukost - det var så jag laddade innan löpningen :)


trötthetskurera mig själv

Vem har inte blåst bort idag - det är frågan!

Själv är jag lite lätt bortblåst i skallen min. Idag har det jobbats. Fikat och socialiserat med vän. Tog en lång morgonpromenad imorrse och fann faktiskt några få solstrålar - det ni! Ingen träning. Men trött är jag ändå. Känner att ett sömnbehov finns. Att ekonomin inte är underbar. Att vädret suger. Att jag ska äta choklad och läsa och lyssna på musik och kanske se en film ikväll. Och tycker att det låter finemang just nu.

Önskar..att denna chokladmousse stod här i korridoren nu...MUMS! Pappa och jag åt en trerätters och denna fick vi att dela på...En stooor skål ja...och jag. Vi åt upp mycket...men nej inte riktigt allt. :)Mums - typ den godaste chokladmoussen som har ätits! Wish I had...



och så kom regnet

Det är nästan så att man regnar bort. Regnet, ett skyfall...

Vaknade och somnade om. Kom upp klockan sju. Och ja, jag tog en morgonpromenad. Och vaddå? Förutom att jag blev dygnsur var det underbart. Har hittat en perfekt morgonpromenadslinga med skog. Doften av skog och regn är oslagbar.

Frukosten är i magen. Få frukost oh matbilder och recept på bloggen har jag börjat notera. Så kul att fota mat - men jag har inte riktigt tagit mig för att ta med kameran in i vårt gemensamma kök...Snart så.

Jobb först från klockan ett idag! Vilket betyder att jag hinner med ett träningspass innan :) Känner att jag kommer att hänga på Odengatan idag...Med tanke på att jag bor där odengatan slutar. Ska snart iväg och träna på Sats Odengatan. Och jobbar idag i butiken på odengatan. Hehe. Odengatan is tha shit :)

Vann faktiskt en goodiebag på Satshötorget, där jag var och afroshakade igårkväll...De hade ngn sommar-fest-tema. Det mest roliga, hehe, lättroad - var boken "Resehandboken för singlar" som medföljde i påsen. Och som jag fick av killen som tog emot mitt kort när jag checkade in. Så jag har två Resehandböcker för singlar... Man börjar ju undra om världen ser att man är singel...?! Skratta eller gråta ?! Skratta :D



intervaller och maaat!

Körde ett grymt pass! Grymt i bemärkelsen att det gick bra och för att det var svinjobbigt.

2km uppjogg och nästan 2 km nedjogg.

Däremellan: 3x1km med 40 s vila emellan. Därefter 2min serievila och sedan 3x1km. All vila betydde jogg.

Antal km: 10,56. Exakt...hehe. Stavas garmin.


Körde satan och hade ett tempo jag var mycket nöjd med. Platsen var kungliga motionsspåret i skogen jag inte kommer på namnet på?! En fin bana sprangs där. Med en grym(!) backe som varvades tre gånger. Pust och stön tyckte jag.

Är fortfarande nybörjare på det här med intervaller. Om jag får skylle på det...hehe. Så jag vet egentligen inte vad som är svinjobbigt och inte. Men iaf - det här var svinjobbigt för mig. Tempot drogs på och terrängen tog lite. (Speciellt en viss backe...) Död i benen efter intervallerna och en lugn jogg hem.

Nöjd och glad. Och nöjd och glad i magen - lunch har precis ätits. Supergod omelett. Mums!

En förmiddag i min smak helt enkelt :) Nu - nya äventyr och jag pallrar mig iväg igen!


Fortsätter med min samling Parisbilder...går inte att undvika. Caféer..Vill ha pengar att lägga på att hänga på caféer...Inte existerande just nu. Usch och fy!






Tycker om saker

Bilder från en strövardag i Paris. Tycker-om-saker.
Körsbär som smakade gudomligt, vackra hus, galleri med klockrent namn, gator, metro, musik på gatan...
Storstadsliv.

Kan man tänka på när dagen ute är lite grå. Men förmiddagen ledig, kanske rycker in för ett jobbpass i eftermiddag. Men effektiv har jag redan varit - uppe sen sex och tvättat.
Nu blir det ett intervallpass!

















det är något i luften

Nostalgi och sommar. Två ord som stundtals hänger ihop. Som sommar och pirrimagen förväntningar på vad livet kan komma att ge. Vad kan hända? Allt kan hända.

Kanske är det lätt att då bli lite beviken om världen ändå inte snurrar runt i lyckorus och man inte hoppar jämfota av glädje. Om inte solen skiner tillräckligt ofta. Om inte...

Att ha förväntningar på saker och ting eller inte förvänta sig något. Glädjen, pirret i kroppen och knoppen när luften fylls av spänning och förväntningar - det är ju fatnastiskt! Vare sig det handlar om en resa, en tävling eller bara den där kvällen som verkar bli perfekt. Men tänk om bubblan spricker. Blir man helt crazy nere då? Det kan man bli. Det har hänt. Frågan är - är det värt förväntningarna? Den glädjen?

En parantes kanske. Det jag egentligen satt och fundera på var ju just hur härlig sommaren kommer att bli. Jobbar lagom mycket hela sommaren igenom. Så mycket att ekonomin funkar men så att man ändå inte jobbar ihjäl sig. Skönt när det är sommar och man inte har någon hel vecka ledig.

Sommar. Uteserveringar. Parkhäng. Långa löppass. Löpäventyr. Äventyr i stort. Livsäventyr. Bada. Sol sol sol. Och regniga dagar med choklad, te och film. Och kompisar. Sommarläsning. Allt galet som FAKTISKT KAN HÄNDA!

I helgen får Stockholm finfint besök! Och även jag :)

Parkhäng i Paris. Utmattad - helt galet utmattade efter en hel dag på språng i 30-graders värme. Hittar underbara parken, full av folk. Lägger oss ner. Och jag kommer på den, om jag får säga det själv, underbara idéen att gå och köpa oss goda kakor i patisseriet på hörnet. Smaskens! Och ja, en cola light slank med den med. Himmelskt. Och sedan - ligga och kolla upp i lövverken och njuta av hur kvällen närmar sig. Höra franska, engelska, japanska och gud vet vad pratas omkring en. Det är livsglädje det mina vänner. Det är livsglädje!


stan är full av studenter och jag står och gör massvis med frökenpresenter...

nästan hela dagen. Gissa hur många som kommer in till Tehuset och vill köpa fina presentkorgar - MÅNGA är svaret! Jättekul när småflickorna kommer in och ska plcoa ihop sina finfina frökenpresenter. Jättekul men stressigt när mammorna kommer in och ska ha 13 presentkorgar gjorda på liten tid...Helt enkelt full rulle på jobbet idag. En dag som började extra tidigt med en tvättstugetid allt för tidigt på morgonen.

Vi stod tre nyvakna ungdomar i tvättstugan och lade in vår tvätt. Utan att utbyta så många ord. Är tvättning för många en privat företeelse? Hm...Kanske kan det te sig extra privat att tvätt sina gamla och fula underkläder och svettiga träningskläder. Tex. Eller så blir det bara en härlig gemenskap mellan smutstvätten :)

Min morgonpromenad-upptäcktsfärd skedde efter tvätt slängts in i tvättmaskinen. Spanade in några som körde military training. Blev lite sugen faktiskt!

Men träning har skett här med! Nyss hemkommen är jag nämligen efter ett bra löppass! Fick nämligen sällskapa Alexandra på en löprunda. Nästan 8km sprang vi tillsammans - hur trevligt som helst att inte springa själv ju! Sedan sprang mitt sällskap vägen hem för att vila benen inför helgens halvmara - är ju Broloppet på lördag. I mina små hemtrakter :)

Men jag hade ju fått 8 trevliga kilometer i bena. Och efter 8 km brukar jag kunna springa länge. Hade tänkt 15 km i ett ganska lugnt tempo. Håller på att samla på mig kilometrar...Men sen helt pltösligt hade jag ju sprungit 14 km - och varför inte fortsätta lite till när man ändå var på gång och kände piggheten i benen? Så summan av kardemumman:

17 km! På tiden 1:37:20. Snittade på 5:40. De första km var ganska lugna. Men sen spragn jag som benen ville. Vilket var runt 5.10-5.20 för det mesta. Kändes tipp topp!

Känns som att jag verkligen kommit in i att springa längre och faktiskt orka! Tre dagar denna vecka har gått och jag har ju sprungit två av dessa dagar - två för mig långa pass! 26 km respektive 17.

Kanske är det alla kolhydrater som åts i Frankrike som gör det :) Hehe - eller varför inte all chevreost? Mums förresten. Chevre....


Ja, det är så. Bilder på bloggen av min i träningskläder. Nördigt kanske. Vem vet - nu finns de här iaf! Så kan det gå! Nu MAT!


just lovely

Så är det. Haft en superhärlig dag idag. Utan jobb, utan stress - bara vara helt enkelt! Fått gjort saker som jag har velat fixa hemma. Promerat på Söder och ätit lunch och glassat i solen i Vita Bergsparken med Mikaela. När hon lämnade mig för att passa barn spatserade jag in mot Segels torg och fixade saker som behövde fixas i stan. Köpte även ett vätskebälte från löplabbet - konsumering som gör mig glad :D yey! Kände att det behövdes efter gårdagens TÖRST! För nu ska det ju springas distanser :)

Torghandel. Promenad upp mot Stadsbiblioteket och njöt av alla studenter som tjoade lyckligt! Nostalgi - för ett års sen var det ju jag som sprang ut och tjöt av lycka!!! Gick och log och kände att världen var fin!

Har faktiskt lagat lite matlåda är hemma. Dubbel sats falafel. Kände mig duktig. Kände mig dock lite nybörjare när en av mina trevliga grannar ställde sig för att laga mat efter mig. Och hon har stått där i nästan två timmar och stekt köttfärsbiffar och gjort klyftpotatis...Det är mer än dubbel sats det. Hehe...

Kroppen min har annars fått vila från träning denna dag. Har bara promenerat runt i stan hela dagen och hittat på saker och ting :) Efter långa distansen igår. Men imorgon - då kör vi igen! Löpning kanske ;)

Storstad och sol. Paris paris. Bilderna bara kommer och kommer :) Men storstad är Stockholm med. Faktiskt.


tisdag

Godmorgon världen. Som är ganska grå idag. Må jag säga. Kom inte upp förrän sju imorrse. Låg och lyssnade på min väckarklocka i en halvtimma. Innan jag masade mig upp ur sängen. Tog en morgonpromenad i trakter jag aldrig promenerat i förrut. Åt frukost - Äntligen MESSMÖR :D Haft cravings!

Sitter och fixar ekonomi. Ska städa här i rummet (packa upp). Sen blir det kompisdejtande och saker som måste köpas :D Bra saker...saker jag tror jag kommer bli superglad av!

Men just nu suktar jag mest efter goooott kaffe...




eifeltornet - "det man måste se"

Men för mig räcker det att skåda detta torn från marken. Har jag varit uppe i för många byggnader i för många storstäder? Utsikten är som så många andra. Själva byggnadsverket fascinerar mig och får mig tycka att vi människor kan skapa fantastiska ting. Men det är inte värt att stå och köa länge länge länge för att åka upp och kolla på utsikten...

Enda dagen då det inte var strålande sol och crazy varmt...

















på vandring genom Paris

Vandringarna genom staden Paris. Våra ben förde oss runt, stadsdel till stadsdel. För att besöka sevärdigheter. För att äta. För att dricka kaffe. Och dricka lite mer kaffe. För själva nöjet i att promenera och upptäcka en ny stad. Ramlade bland annat in i en photoshoot en dag.

















DISTANSREKORD!!! av misstag...

Oj! Den här dagen blev lite annorlunda än jag tänkt. Men på ett bra sätt. Ett mycket bra sätt :D

Bland annat distansrekord: 26 km!!

Trodde att jag skulle vara ledig och inte jobba alls idag. Planerade långpass-löpning, mathandlande och uppackande och förhoppningsvis välbehövligt tvättande...

Vid halv tolv begav jag mig ut på det planerade träningspasset. Med 20 km i tankarna. Och utan att veta riktigt vart jag skulle - tänkte Brunsviken, Hagaparken...Sen visste jag inte mer! Så började mot Haga parken och sprang runt där och styrde därefter stegen mot Hälsans spår och Brunsviken - blir bra tänkte jag. Men efter att ha sprungit runt i 15 km började jag känna mig smått vilse. Fattade nada. Sprang en väg typ tre gånger. Jag var vilse. Rätt så lost helt enkelt. Så vände om för att springa samma väg tillbaka. Gick inte så bra. Gick inte alls. Fråga människor. Ännu fler. Och jag insåg att detta kanske skulle komma att ta tid. Det var varmt och soligt och jag drömmde om vatten...

Lite panik fick jag nästan ett tag. När det kändes som att jag inte kom rätt någon gång fast jag följde anvisngar som inte ledde mig rätt. När hälsans-stig-märken aldrig dök upp. Den sämsta markeringen jag någonsinn varit med om - kan nämnas!!!!

Men jag sprang på. Och det gick faktiskt superbra!! Det blev distansrekord: 26 kilometrar!!!Sluttiden blev 02:35:12. Det var den tiden jag sprang. Sedan var jag ute längre - för att jag stannade till några gånger på slutet - var ju tvungen att fråga om vägen så många gånger!

Längsta sträckan förr: 22 km.

Men galet nog så har det inte riktigt sjunkit in i mig än. Kan bero på att när jag kom tillbaka väntade ett "Kan du jobba NU!" sms på mig. Så jag tryckte i mig en banan, strechade och duschade och slängde i mig lunch. För att sedan åka och jobba.

Och sedan har det handlats. Och lagats mat. Och nu är jag rätt trött. Men måste packa upp. Och sedan ska jag spamma bloggen med bilder från Paris :D

Mn juste! Packa upp...kanske...om en stund :D



på "vår balkong" i Paris...underbart kvällsljus!

fotograf: erik


paris paris paris

I Stockholmo denna dag igen. En sen hemkomst i svea rike igårkväll och efter åtta timmar behövlig sömn håller jag nu på med att packa upp här i hemmet!

Det har varit en fantastiskt helg - första gången i Paris. Definitivt en stad att återvända till. Med min partner in crime - pappa Erik - har Paris upptäckts. (Eller ja, det var förvisso bara jag som besökte staden för första gången - men en sådan stad upptäcker man ju tusen gånger om!).

Det har varit varmt. Nästan för varmt vissa stunder. Vi bodde på ett jättemysigt hotel nära Luxenburgparken. Vo har självfallet levt intensivt - så mycket man vill se och göra. Och ändå hinner man inte ens allt på topplistan!

Promenader i massvis! Sett de saker "man ska se": Notre Dame, Eifeltornet, Louvren, Gallerie LaFayette, Operan...ja, listan görs lång. Momarte var underbart exempelvis. SOm jag hört! Men så många underbara områden har funnits - namn som jag inte kan uttala....Franskan är fortfarande obefintlig...hm..

Cafébesök i massvis! Kaffe underbara kaffe. Fantastico mat! Tror jag har ätit en chevre chaud sallad varje dag...Kakor, den godaste glassen jag ätit, crepes, frukter, grönsaker....mmm. Tror att jag har ett överskott av energi i form av mat nu :)

Sett hur staden vaknat en tidig fredag när jag var ute på 55 minuter morgonjogg. Sett hur staden lever när natten närmar sig och värmen är så påtaglig och ett folkhav sitter längs med Seine och dricker vin, pratar, picknickar...Är!

Bloggen kan förvänta sig ett bildregn!



ibland undrar man över sitt eget mentala tillstånd...

Japp. Så sant som det är sagt. Är hemma efter en liten "utflykt"...

Slutade jobbet tio över sju, men kom där ifrån först halv åtta. Nöjd står jag och väntar på bussen: första stängningen då jag gjort alla procedurer helt själv - utan några värre snedsteg. Och jag hade lyckats göra mig en god cappuccino (andra någonsinn :D) och jobbat med trevligt sällskap. Och haft mycket roligt att göra. Stod och njöt av den finfina kvällsvärmen. Mobilen ringer. Småpratar med mamma om Paris. Cirka fem över halv åtta sitter jag där på bussen och får en fråga av mamma. Som får mig att utbryta en harang av svordommar som inte ska nämnas här...

Anledningen var: MITT PASS!!! För vart kom jag på att min pass befann sig i detta nu. I LUND.

I LUND!!!! GAHHH: Hur korkad kan man bli? Jag är alltid, ibland nästan maniskt, noggrann med saker och ting. Som ska vara rätt. Men ibland gör jag snedsteg - hallå där köp blåbär - är ju mänsklig. Men! Korkad nummer ett hade glömt bort faktumet att en Parisresa kräver pass. Kan bero på hektiska tiden på sistonde. Men ändå!!!

Åkte direkt in till Arlanda Express och tog mig ut till Arlanda och sedan vidare mot polisstationen därute. För att fixa ett provosoriskt pass. Vilket gick bra.

Men! Det sjukaste av allt är att jag...nej, inte tyckte jag att det var roligt...Men att hantera situationer likt dessa ger mig värsta adrenalinkicken. Satt på tåget och var sjukt målmedveten, och njöt av sommarkvällen och landskapet. Och en supersmarrig falafel som köptes i all hast.

Tror jag måste driva projekt. Något att fundera på.

Jaja, nu ska jag iaf dricka upp min blåbärssoppa och äta upp min lingogrova med ost. Och packa klart! Och sen gå och lägga mig. Ska man åka hemmifrån 5 imorgonbitti kanske man ska sova snart....

Men vilken dag!!!

Och nu är det iaf JAG OCH PARIS :D och pappsen med på ett hörn :D 

 


mellanlandar

hemma och klunkar massvis med vatten...Och äter en smaskig tonfiskpastasallad med ljuvligheter som soltorkade tomater, fetaost, pesto...morot, avokado..Mums!

Har varit och kört ett spinningpass på Odenplan - härligt att kunna promenera hemmifrån till ett sats-ställe...Najsigt värre :D Skönt att ha tränat - även om jag inte var på topp under passet. Kändes lite lätt trötter i kroppen och knoppen. Och så kändes det lite fel att vara inomhus. Men jag ville vila från löpningen idag - fick en soldos imorrse då en jag spatserade runt länge och väl här i omgivningarna. Åh - fortfarande lika underbart :)

Funderar för övrigt över härliga löprundor här i Vasastaden....Jogg.se kanske?

Och nu speedar jag min kos mot jobb och Tehuset. (Hoppas på mycket tid med kära kaffemaskinen :D)






Vatten är underbart. Speciellt när det är varmt ute. DET ÄR VARMT UTE! Glömde visst nämna det :D


utmattad, nöjd, glad och peppad!

Nu så! Nu jäklar i det! ÄNTLIGEN börjar jag komma i ordning i "mitt nya hem". För två och en halv månad är detta rum på Körsbärsvägen i denna studentkorridor the place to be!!!

Hela gårdagens eftermiddag och seeenan kväll gick åt till att flytta saker. Tunga saker. Tunnelbana med ett byte. Promenad till tunnelbana och från tunnelbana. Tuuuunga väskor. Värme. Och rusningstrafik. Ett tips gott folk: flytta inte med hjälp av tunnelbana en varm varm dag. Och! Ännu ett tips...

Kör inte en rejäl träningsförmiddag innan. Som jag. Som jag som gick upp sex för att hinna till satscorepuls för att sedan förvisso avnjuta en kaffe och macka i solen mitt i stan och hinna hem och ta en powernap. Innan man la in tvätt i maskinen och stack ut och sprang en timme. Innan man packade ännu mer saker och sedan flängde runt till halv tolv på kvällen.

Idag har jag städat och fejat i min förra lägenhet. Nycklarna är överlämnade. Och jag är så nöjd och så glad.

Har hunnit med en promenad här i området - som inte är obekant med tanke på att jag jobbar här. Och jag tycker så mycket om det! Känner verkligen staden och sommaren och livet. Så även om jag är utmattad är jag superglad och fylld av energi.

Men tusan så mycket saker man har. Har dessutom mycket saker som nu ligger i en resväska -saker som behövdes i lägenheten men inte behövs här.

Crazy banana helt enkelt! Glad i hågen slänger jag mig på sängen en sekund. Innan besök jag får :D


RSS 2.0