en söndagsdag


En bild från Lund. När det gick bra att springa och Pollen inte var boven i dramat och allergi inte var mitt dagliga hatobjekt....
Söndag. En dag i ledighetens tecken.
Tack och lov för det :) Man bugar och man bockar - gudomligt skönt! Förutom ngn timme av annat jobb så har dagen spenderats på bästa lediga vis. Med långpass, marknadshäng, socialisering och chill.
Ett långpass på 35 km skedde dock inte. Jag får hoppas att mina 30 km och 28km långa pass räcker inför maran. Idag var nämligen inte min springadag.
Vaknade efter nästan 9 timmars sömn. Dålig sömn och ville bara somna om. Trött i heela kroppen. Men jag ville ändå prova springa. Och direkt när jag kom ut i friska luften tackade jag mig själv för det valet. Löpturen började underbart. Men det är fruktansvärt irriterande. Med denna pollenallergi jag har. Blir inte bättre. Bara värre. Mina luftrör var från start, från när jag vaknade upp på morgonen, inte i bästa skick. Men det kan man klara. Med mycket vatten, lugn takt och astmamedicin. Idag hände dock det som också hänt tidigare : allergichock i ögonen. BLÄ. Så fruktansvärt ont det började göra efter en 9km. Efter en 15 var det svårt att se. Lugnade ner sig. Blev värre igen. Nä. Inte kul alls.

Stannade på distansen 25 km. På 6min tempo. 1h30min. Jag får vara nöjd efter omständigheterna. Helt enkelt.
Sedan var det i alla fall dags för solsken och marknad med fina Tina. Dreglade över kläder, klockor, väskor och crepes i Camden. Min enda craving jag tillmötesgick var dock den som handlade om crepe...med nutella och banan. SLurp ner i magen sa det.
Och en underbart skön hemmakväll sker just nu. Sån där då man börjar plocka undan den där stoora högen tvätt och papper som stapplat upp sig. LAgar god mat. Ser på Gossip Girl (säsong nummer 4 nu! ahhhh).
Och laddar om inför en ny vecka. Som kommer bli gooood. För imorgon kommer en Helena till Londonland och hem till mig. YEY!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0