so true so true

Back on track. Starbucks och jag.
Har blivit en del av förmiddagsrutinen. Sätta sig och ta morgonkaffet på ett starbucks. Andra dagen i rad på nya favoritstället. Är en sån där lagom promenad hit och sedan är det bara 10 minuter vidare ner till Oxford Street. Om man vill ha alla alternativ öppna för resten av dagen!
Igår blev verkligen en promenaddag. Gick från Camden town till Waterloo. Med några stopp självklart. Och ibland utan att veta vart jag var. Men solen sken och dagen var underbar - och jag börjar så småningom få grepp om områden!
Och! Jag satte på mig mina finfina skor och flög fram en stund på kvällen. 45 minuter löpning - helt UNDERBART. Det var så sjukt enkelt. Och inte alls ansträngande trots att jag höll bra fart! Men min häl gjorde lite ont, den där trampa fel saken som inte har blivit bättre av att gå flera timmar varje dag. Men det var värt det. För det var fantastico!
Idag kanske jag får ett rum. HYDE PARK?! Hoppas...

JAG sprang också i KORTA BYXOR :D så jädrans lycklig av det!

Hittade de mysiga härliga gatorna i covent garden

på väg mot waterloo...med solen i ögonen och london eye på ena sidan...

tjöt till av lycka på oxford street och ramlade in i urban outfitters. på något sätt så hade jag svårt att lämna butiken...

Hittade dessutom bästa stället (tror jag) för mig mitt i covent garden.

Kommer jag bosätta mig där eller vad? :D



Kommentarer
Postat av: mikaela

aahaha vad härligt du har det! fortsätt så! du vet att det finns en urban i covent garden också va? jäkligt najs, typ där jag hängde om jag var tvungen att vänta på att julia skulle sluta ^^ så tråkigt att det inte finns i paris... du får titta (och shoppa?) för oss båda! skype i kväll låter bra :) kram!

2011-03-25 @ 11:47:47
URL: http://galago.blogg.se/
Postat av: Sofie RW

Vad kul! Och härligt vårväder det var nu i London; jag var där tisdag-fredag och det var himla skönt väder. Hoppas allt går bra i nya staden!

2011-03-26 @ 17:15:20
URL: http://www.runnersworld.se/blogs/sofie/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0