lördag

 

Kunde inte motstå.....Chevre som smälter och grillas i ugnen på en skiva bröd. Med lite honung ringlat över. Severat med färsk bladspenat, avokado och nektarin. En dressing på dijon senap, olivolja, balsamico vinäger, kryddor och lite honung. Jag dör och hamnar i himmelriket.

 

Solen skiner i storstaden. Jag har haft en lugn dag och gjort massa småsaker och bara gått runt och varit. Hängt i parken. Druckit kaffe på trappstegen med Julia. Pysslat. Inte alls gjort några måste saker. Varit dagen efter stel i benen från första långpasset på länge och efter en partykväll som började i Covent Garden och slutade i Dalston. Känner sommarfeeling och njuter av att skjuta upp det som ska göras till imorgon. Istället åker jag till Shoreditch för att äta med vänner och sitta på en uteservering på Brick Lane.

 

 


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Ohhh vad gott det ser ut! jummy!

2011-07-30 @ 21:19:44
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: mikaela

åååååh gissa om det är min favorit!! speciellt med tomat över chevren och sist ett lager emmentalost... mmmmh....och åååååh vilken soft dag, drömmer mig bort till lediga tider... men ska inte klaga, så jeevla bra att jag fått jobb ju hehe. och HÄLSA julia och company så mycket! vill vara med!

2011-07-30 @ 23:22:21
URL: http://galago.blogg.se/
Postat av: mikaela

inför din jobbsökarvecka!! http://open.spotify.com/track/4o5fBqfpDwhr8DGkkKANEA och skruva upp volymen...

2011-07-31 @ 21:47:22
URL: http://galago.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0