måndagsmorgon...förmiddag då

Godmorgon DIMMA! Väckarklockan må ha ring klockan 7 - men denna morgon lämnade jag inte sängen förrän tio i åtta. Och då låg dimman så tät och det var så mörkt att jag trodde att mobilen grundlurat mig och klockan var mitt i natten...huha.
Jag sitter och gör viktiga saker...kanske...:P Ska iväg på äventyr om en liten liten stund. Kanske en kopp kaffe till? Nej. Kanske inte...Istället snör jag på mig springskorna och kör lite fartlek.
Gillar att jag har gjort en träningsplanering. Passar mig utmärkt! Även om den ändras så smått ibland... Så är grunden densamma och jag har lyckats hålla den (iaf i två veckor...he). Och idag är det fartlek och styrka med pappan som körs. Förmiddag och kvällsträning.
Och däremellan har jag bestämt mig för att få boka av saker: Saker som visum, resebyråtjatter, pengaöverföring som måste göras från bank och....ja. Lite socialisering blir det också. Lunchdejt på bästa matstället :D
Gaaah. Gjorde budget igår. Och blev väldigt nöjd med resultatet. Det är så skönt att få ner saker på papper - speciellt om man som jag går och har så himla mycket i huvudet. Att skriva ner och gå igenom saker och ting betyder att de liksom lämnar huvudet och man slipper stressa upp sig över dem. Skönt. Och det bästa är att jag ligger med god marginal i takt med budget inför resan - trots de där extra tusenlapparna som redan fått läggas ut p.g.a onödiga saker som stör och sker. Som det alltid gör. Blä.
Förresten så smälter snön brutalt snabbt här i Skåneland just nu. Regnar bort gör det! Vår? VÅR? VÅR!!! Kanske :D SOMMAR SNART?? :D FÅr man köra långpass snart på österlen i solsken och sedan hoppa rakt ner i havet???

Hehe. Kanske inte på Österlen - men kanske på bali? hehe...glömde visst detaljen. Att jag får solsken om mindre än 3 veckor :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0