bara en kort flygtur bort...



Igårkväll packade jag en kappsäck och begav mig till en flygplats som kallas Heathrow. Och satte mig på ett plan som tog mig till Köpenhamn. En tågresa senare var jag hemma i Sverige. Ja, hemma i Sverige. Så sant som det är sagt.
En impulsresa. För att jag så länge bara velat komma hem och komma bort från London - så som man behöver stundtals i livet. När man har haft för mycket på gång under en lång tid. Och behöver tid att tänka ja komma i balans. Då är det ibland bäst att få komma hem. Och imorgon ska jag till havet. Till sommarstugan. Åh, jag blir lycklig bara jag tänker på det!
Det är underbart att vara hemma i lilla Lund. Samtidigt som jag inser hur bra det var att ta beslutet att inte flytta hem hit och börja plugga i höst. Att stanna kvar i Londonland.
Jag sprang en distansrunda på 11 km och drog in doften av svensk sommar. Underbart. UNDERBART. Promenerade i solskenet in till stan. Hälsade på pappan på hans nya jobb. Kände hur bra allt var. Fick mig en spontandejt med bästaste Helena. Drack kaffe på Coffee Point med bästa mamman.
Har självklart redan hunnit se x antal personer som man känner igen. Självklart. Man är ju i Lund :)

Kommentarer
Postat av: Ingmarie

Håller tummarna för att du finner balans, klarhet och harmoni. :-)

2011-08-08 @ 23:27:36
URL: http://blog.nemonisimors.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0