goooood times

Hallå där världen!

Idag har varit en sån där väldans bra dag. Har varit lite speedad, bubblig av glädje och gjort en himlans massa saker. Plöstligt känns faktiskt allt så mycket bättre än det gjort på länge. Länge.

Se där - det vänder!

Morgonpromenad och fick åka bil in till Slussen. Folkmassor och det var faktiskt väldigt fint och när jag gick av vid rådmansvägen och skyndade fram för att hinna och låsa upp innan nio frsvann jag lite bland folket och lät mig svepas med i storstadskänslan. Det gillades.

Bara sex timmars jobb och jag börjar hitta in i rollen som jobba-som-fast-person och inrätta mig därefter. Det känns så himlans bra må jag säga! Regn och solsken på samma dag dessutom.

Efter jobbet hade jag drygt två timmar innan en viss cyclingPuls klass. SecondHand tittande, unnade mig en soyacappuccino på EspressoHaus och satt och läste när regnet föll utanför. Promenad ner till City, samma gamla väg som alltid när jag bodde på Körsbärsvägen. Saknad, fortfarande. Älskade plats. Åh!

Har fått fjong på stora Jona Gold äpplen igen. Melliss mums.

Cykling Puls - gick bra! Svett svett svett.

Speedy Gonzales in på Hemköp. Kubba till Saltsjöbanan. Hinna med tåget. Komma hem och äta mat. Befinna mig i ett vi har köpt lägenhet rus. Tre personer här i huset. På samma dag. I samma område (två av dem kommer bo tillsammans så summa kardemumma 2 lägenheter. Men ändå!). Skojjfriska är vi alla denna dag haha.

Dessutom, känner jag att kroppen har blivit STARK igen. STYRKA! Åh vad jag har saknat. Åh vad jag nu hoppas. Åh vad jag vill. Springa springa springa. Det bara bubblar i mig!

Imorgon ska ett besök hos naprapat Daniel ske. Då får man väl veta lite mer!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0