tar en sinnespowernap

Sinnespowernap. Känner att det ordet är mer konkret än det kanske verkar vara vid första tanke. Men en powernap för sinnet - glasklart? Kanske. Eller så tycker jag det just för att jag just nu tar en sinnespowernap. Det kanske är glasklart. Eller? Hmpf.

Hemkommen från jobb - en ganska lugn dag kan jag inte säga annat än. Liten rusch och annars lugnt. Fick till och med tid att dammtorka massvis med hyllor. Woho - bäst :D Nej, men lite meditativt. Och med trevlligt sällskap så är det ett härligt jobb i vilket fall som helst!

Men nu är jag inget annat än bitter på detta väder. Vill ha SOL och kunna sitta på uteserveringar i kvällsolen till senan timme och njuuuta. Men ack nej. Så nu värmer jag mig med en god och stor kopp te och ljuv musik från spotify. Och äter en banan för att stilla värsta hungern. Så det är så!

En sinnespowernap och kanske blir det även en sömnpowernap? Ikväll blir det socialisering ute i alla fall. Antagligen en ganska chill kväll förvisso. En chillidill kväll i Stockholmsvimlet helt enkelt. Har ni förresten hört ordet vimmla? Är det inte ett ganska bra ord det med?

Orduppfinningar. Det gillas. Finns så många fantastiska ord som egentligen inte "finns". Men som borde finnas. Faktiskt.

Dags för sinnespowernapen tror jag nu :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0