och le lite mer

Nej! Nu är det dags att ta sig i kragen! Känner att det har varit alldeles för mycket "nu ska jag tänka igenom saker och ting". Nu är det nog! Ibland är det bra att bara inse att livet är underbart och att om man - det är sant jag lovar - bara drar upp mungiporna lite så händer något fantastiskt. Man LER. Så lätt är det att ge världen ett stort leende. Så det är så!

Jag suktar förresten sönder efter nya löparkläder. Inte köpt sen...hmpf. Kommer till och med inte ihåg! Men viktigast på inköpslistan: pulsmätare till min fina garmin. Någon (jag själv) är ju så in i bövelen störig och går och lägger den någonstans där den inte hittas. Förstår inte vart den försvunnit??? Ahhrg. Det betyder att 800 slantar kommer att lämna min plånbok. Tack och lov då att jag ska jobba - inte bara lördag - utan nu även imorgon. På Tehuset.

Vad önskas mer fröken lilla, kan man ju fråga sig :D Tusen saker hehe. Så är det när man bara får pengar från extrajobbet, som snart blir mer tack och lov, och gör praktik för övrigt. Pratkik som för övrigt (upprepande - dåligt ) tar slut nästa vecka. Blandade känslor!!

Men ett par till löparskor. Jaaaa! Jag vet, det köptes ett par för inte så länge sen. Och de är bra och så...men. De är lite för klumpiga för mig ibland. Mina mizuru som har färdat mig många mil. De är fortfarande underbara dock. Problemet där är endast att jag i och med mitt nyaste tillskott insett att jag sprungit med ett halvt nummer för litet. Därav mina fördärvade tår. Mhm. Så kan det gå! Spara pengar helt enkelt.

Men igår fick man ju faktiskt höra om wunderbara saker skodonen kan göra.

Så snart kanske :D

Känner att jag spammat bloggen enormt mycket idag. Ups and downs när det gäller att närvara. Kan konstateras :D




Kommentarer
Postat av: Malin

Jag vet precis vad du menar! Som min blogg sakert visar haha sa tanker jag alldeles for mycket pa det mesta. Sa trasslar man in sig i det dar och glommer helt bort hur enkelt man kan i alla fall latsas att saker ar... och har man kommit sa langt, ja da kan det nog blir enkelt pa riktigt t.o.m.

2010-05-13 @ 20:25:38
URL: http://piccadillytears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0