söndagslugn på sommarvis

Måndag - ny vecka nya tag! Full rulle hela helgen lång: jobb, socialiserande, stankikande, bröllopskortegespanande (faktiskt, ja, jag såg lite...), partajande, träning och så utfklykt!

Utflykt tycker jag allt att man kan säga. För jag kände mig som ett dagisbarn när vi promenerade fina skorgsvägar fram till en fantastisk sjö igår eftermiddag. Jag med ryggsäck på ryggen. En annan omsvept med ett gigantiskt badlakan (tanken om bad fanns nämligen. Innan vi upptcäkte att det blåste och var lite kallt...). Alla vänner med gifflar och päron i magarna.

Vi åkte nämligen ut till en viss Mikaelas trakter i tha nacka hood storängen. Skog, sjö, sol, bad: lite kallt dock. Ja, vi tog lite tid på oss innan vi kom iväg. Så vid halv fem tänkte vi börja pressa under solens strålar - inte top kanske men supermysigt ändå :)

I träningsväg har faktiskt helgen varit mycket lugn! Sedan mitt grymma (!) najsiga intervallpass i fredags har ingen mer träning körts. Hade varit lite sugen på ett lugn löppass igår men kroppen min var trött efter helgens utsvävningar. Kvalitétstiden med finfina vänner prioriteras helt klart :)

Dessutom hade jag ju redan kört alla träningspass jag tänkt under veckan. Annars så :)

Så ja, nu är jag inget annat än pepp på att köra en såndär "distansrekordvecka" igen. Eller nått :)

Börjar med en löprunda nu! Intervaller eller distans...Måste planera tiden här - jobb klockan elva. (älskar att det tar 7 minuter att promera till jobbet nu när jag bor i stan. Och som idag jobbar i stan...ah. Slår en timme dörr till dörr. Kan man lugnt påstå :))

Löpning var det !!!









Kommentarer
Postat av: Alexander

Gifflar. Måste vara något av det bästa som finns!

2010-06-21 @ 23:42:16
URL: http://alexanderabrahamsson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0