dags att vakna

Godmorgon måndag!

Har bestämt mig för att inleda denna dag med en löprunda. Eller ja, en tallrik gröt och en stor kopp te ligger i magen och mitt sinne har försökt med sin intellektuella start genom att läsa tidningen, så egentligen är det inte löpningen som inleder denna dag. Utan en frukost inledde denna dag. Iaf, för att lämna mina små tankegångar, vilka är så icke konkreta att man förstår att jag gärna skulle ha sovit en timme till. Har lite svårt att väcka mig själv just nu. Hm.

Löpning var det ja! Det blir löpning utomhus idag, hade funderat på att köra löpband dock. Men nu när snön har försvunnit från många gator så är det hundra gånger mer underbart att springa ute. Självklart. Det är isfläckar, visst är det, men ingen snö. Det blir bra! (peppen...Ja, peppen.) Siktar på att springa mellan 12-15 km. Det är lite beroende på hur benen mår. 15 skulle vara härligt - men jag får se!

Sen blir det upp till pappans jobb klockan tio och jobb på eftermiddag/kväll på Tehuset. Ska även gå och klippa mig (min plånbok gillar INTE detta faktum. Men it's got to be done...). Ska slänga håret hela kvällen och njuta av att vara nyklippt. Så det är min måndag. Men just nu, måste jag erkänna, lockar sängen mest av allt. Så det är dags att börja motivera...

Ja! När jag kommer tillbaka från löprundan ska jag göra kaffe i min nya presskanna och använda det nyköpta kaffet från tehuset! Motivation :)



Bästa sättet att äta frukost - med en tidning bredvid....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0