lund lund lund

Lundabesöket har annars hittils varit härligt värre! Efter löpningen igår lunchade mammsen och jag på vårt favorit café med de godaste mackorna och det godaste kaffet. Coffe Break säger man aldrig nej till. Och priserna i Lund, de gillas de med! Vidare till ett annat typisk lunda café - ariman - och vännerträff. En julia, en agnes och en helly . En luggklippning skedde - tack och lov. Glasskulturen och lite tidsfördriv hos julia. Och självfallet gratis glassätande. Och matlagning på kvällen i vårt härligt stora kök - en fröjd var det! Så härligt att stå i vårt underbara kök och laga mat med finfina råvaror och härlig utrustning! Lycka! Och kvällen fortsatte lika fint som dagen! Med vänner och drinkkväll, häng på myntha och i lite korridor. En torsdagskväll i Lund helt enkelt :)
Och idag studsade jag faktiskt upp ur sängen efter några få timmars sömn, promenerade i solen och åt ännu en finfin frukost. Och sedan tog pappsen och jag oss ut till västra hamnen i malmö för lite promenerande, filosoferande och kaffedrickande. Inte helt fel! Även om solen försvann just under promenaden. För att ha återvänt nu. Hm.


Kommentarer
Postat av: mikaela

du har bytt blid :O du hade en annan bild till detta inlägg innan, right? wohoo lundanätter är så himla fina! men vi får skapa det nya partysthlm ;) sov sött o glad PÅSK

2010-04-03 @ 00:28:38
URL: http://galago.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0