Brödbullar med kardemumma och plommon






Brödbullar med kardemumma och plommon

20 min. 5 små bullar

2 dl grovt rågmjöl
1 dl grovt dinkelmjöl
1 tsk bakpulver
salt
kardemumma
2-3 små, mjuka plommon
linfrön
1 dl lätt kesella
1 dl havremjölk/mjölk
2 msk smör

Blanda de torra ingredienserna. Hacka plommonen väldigt fint. Blanda samman alla ingredienser i en skål och rör om. Forma till bullar och sätt in i ugnen (ca 250 grader) i ca 10 minuter.

Serveringstips! Philadelphia light och banan. Smaka detta - det är ett måste!

 


Kommentarer
Postat av: Jenna

Åh detta tips sparas :) Verkar supergott! Synd att plommonen och filadelfian saknas hemma!

2009-09-12 @ 20:51:54
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0