Schampo i öronen

Just nu känns det som att mina lungor strejkar och mitt huvud är fyllt av schampo. Inte riktigt helt frisk kanske? Bull läge, känner inte för att spendera dagen i sängen, vilket inte kan undivkas. Blä. Hade en hel del andra planer som får läggas på is, tråk värre.

Ute är det ganska grått och på ett sätt hoppas jag att dagen fortsätter i samma anda. Det värsta är att ligga inne när solen skiner och man bara önskar att man skulle kunna göra allt annat än få liggsår...

Har i alla fall satsat hårt på vitaminer idag plus en stor frukost, med härlig gröt med hemlagad äppelmos och nybakat bröd (inte gjort här hemma dock, he, köpt på mormors bageri). Ska fortsätta min kurering med "True Blood" - däckade nämligen vid halv tio igår och såg därför inte avsnittet på tv... men den som väntar på nått gott...:)

Gårdagens kväll var fin. Var väldigt mycket. Och åt så god mat, gjord av mästerkocken Anna. Smaskens värre!

Hm..ska leta mysbok i bokhyllan. Helst av allt skulle jag vilja ha nya Dan Brown boken och sträckläsa. Tror dock ej att den hittas på bibblan. Inte för att jag just nu orkar pallra mig dit. Kanske ett projekt för senare? Projekt är alltid bäst.

Nerbäddning i soffan gäller helt enkelt nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0