Projekt körkort och Tofu

Kom hem från Riskutbildning 1 för en timme sedan. För att ta körkortet måste man nu gå ännu en kurs - en kurs om alkohol och droger i trafiken. Själva kursen var faktiskt bra och det var även första gången jag var på min nya körskola (förutom när jag bokade min intensivkurs...). Sedan i våras har jag övningskört med pappsen samt på en annan körskola i Lund. Det har gått - ja, man kan säga usch och fy. Gillade inte körledarna eller skolan....Men idag fick jag nytt hopp, trevlig stämmning och vettiga männsikor gör mig glad! Så känner faktiskt lite mer motiverad till intsivutbildningen som tar sin början nästa vecka!

Kom dock hem dygnsur - regnet öser ner. Som att dra ner en regngardin över sig. Fick värma mig med en god kokosmjölksgryta, med bl.a pumpa. Att rekommendera! Något som också rekomenderas är tofun vi åt till: Marinerad tofu från Kung Markatta. Att tofu kan kännas helt fel konsistensmässigt är något som jag fått ta del av. Helt sladdrig tofu är inte det bästa jag vet. Men med god smak och en lite fastare form är denna tofu mycket god! Även Kung Markattas icke-marinerade tofu är en höjdare. Tips! är då att slänga ihop ngn god marinad (av  ex soya, chilisås och kryddor), vilken man marinerar tofun i och vänder i sesamfrön innan stekning. Blir riktigt gott!

Nu hoppas jag på att regngardinen försvinner ett tag, för nu dras bootsen på för jag ska ut igen. Och vill inte bli så blöt att man kan vrida ur mig. Igen...





God tofu från Kung Markatta!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0