en glad människa

Ja! Äntligen gick det bättre på körlektionen. Såg rätt saker och kännde mig inte like osäker. Det har skett en förbättring, vilket käns underbart - har verkligen försökt och försökt. Har bestämmt mig om och om igen för att det ska funka - att jag ska bl.a våga. Och idag så funkade det! Får hoppas att lektionen om två timmar går vägen den med!

Lycklig av en annan orsak. Nästa fredag är det jag som ska gå och se LARS WINNERBÄCK :) Fantastico. Lyssnar på "Hugger i sten" och minns vårt fina partytält på hultsfred och Lars Winnerbäck och fina människor. Sånt gör att jag cyklar runt och ler hela dagen idag!

Två körtimmar till idag, sen är det finito för dagen. Socialiseringsträff är nu fullkomligt inbokad och peppen för träning ikväll existerar absolut.

Och nu ska jag ut och vara kreativ i köket. Och lyssna på p3, som jag äntligen lyckats ställa in igen på vår radio. Har varit omöjligt att få in nu i några dagar, sorgligt men sant. Men efter att ha utforskat radions position i olika delar av rummet har jag nu hittat en plats där sändningen är acceptabel. Jag och p3 - bundisar :) (eller nått...)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0