Glädje: Kläder

Känner allt för ofta att mina träningskläder (som jag tycker om!) ligger i tvättkorgen. Eller slängt i något hörn någonstans.... Men saknaden av att ibland vara tvungen att träna i den där t-shirten som faktiskt är så gammal att man inte kommer ihåg när man köpte den (eller om mamma köpt den - och då är den gammal!), beror även av ett underskott på träningskläder. Har alltid låtit en snålhet gå före och valt att inte köpa nya träningskläder så ofta som det behövs. Det är ju inte det billigaste. Men! Har craving... surfat runt på internet och letat fina saker. 

Inspiration

    

Puma - funkar alltid! (ovan...)

               

Lulemon - ett fantastiskt märke. "Upptäckte" detta märke när jag var i Banf, Canada, i våras och åkte snowboard. (Shoppade sommar-träningskläder i snön...) 
Lulemon är ett märke som specialiserar sig på yoga, men har mycket kläder anpassade till exempelvis löpning. 
Ha-begär....
Undrar om det finns någon rea kvar...hm.

Annars är Nike en favorit. Bara att checka in deras hemsida www.nike.com är en upplevelse. Varning för dreggel över kläder...!

Ska nu gå och räkna och se över min ekonomiska situation (oj, låter lite allvarligt...) och se om jag har råd att köpa något...Det skulle behövas! Och snart är det lööön! Yey. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0