just my cup of tea

 

Min förkylning är inte borta men så mycket bättre idag! Har klunkat te som en galen och min bästa vän Khan Jang har hjälp mig på vägen. Och kanske har det faktum att jag och sömn knutit nya vänskapsband varit ganska givande det med!
Och solen den skiner här nere i lilla Lund! Vackert värre med rimfrost på marken. Och jag har insupit atmosfären och varit ute på promenad, vilket kändes härligt härligt! Har bedrivit fortsatt lägenhetsjakt denna förmiddag. Plus i kanten som gör mig glad är ett nu bekräftat möte i Stockholm och en lyckat flygbokning. Gillar det faktum att pappsen har så mkt bonuspoäng som han aldrig använder på SAS - vilket gör att jag kan åka gratis tur och retur till huvudstaden. Whoho!
Underbara dag och jag är rätt så nöjd med min sjukdom idag. Glad över att inte ligga utslagen i sängen och samtidigt glad över att jag inte kan jobba. Vilket betyder att jag nu istället kan vandra över till en väns nya lägenhet och sprida mina små baciller härs och tvärs. Nej, elakt värre. Smittar inte längre med tanke på hur bra jag mår. Så jag får lov att socialisera mig. It's okey :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0