Björnbärsgröt med kardemumma

Björnbärsgröt med kardemumma - 1 port.
1 dl AXA grynblandning
2,5 dl vatten
1 - 2 msk frön
russin/torkad aprikos (hackat)
1 tsk kardemumma
en handfull björnbär
Lägg grynen, vatten, frön, salt, kardemumma, torkad frukt och björnbär i en kastrull och låt detta koka upp. Låt småkoka i ca 3 min. Servera med havremjölk och hackade mandlar och hasselnötter.
Kommentarer
Postat av: Jenna
Så roligt att höra, och framförallt att du hittade dit :)
Vilka underbara matbilder du har! Älskar sånt :) Vad för typ av grynblandning är det du har från AXA? Kul att du oxå är en grötfanatiker. Jag har nyligen funnit den perfekta boken för oss grötälskare som finns på Frälsningsarméns hemsida:
http://www.fralsningsarmen.se/ under E-butik. Där finns massor av spännande inspiration av grötrecept!
Trackback